лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Татарський біфштекс: Готуємо суто чоловіче блюдо

Татарський біфштекс: Готуємо суто чоловіче блюдо
Хто б мені що не говорив, але це суто чоловіче блюдо, хоча скуштувавши його, і я залишилася настільки задоволена, що можу тепер їм ніколи. М'ясо, виходить ситним, гострим і ніжним одночасно. Для його приготування ми не будемо нічого смажити або варити. Всі продукти будуть сирими, тільки так вийде справжній татарський біфштекс. Тому головна умова, що для приготування цієї страви треба брати м'ясо найкращої якості і бути абсолютно впевненим у ньому.

Інгредієнти для приготування біфштекса татарського:

Яловичина (задня частина або вирізка) — 350 грам
Часник — 3-4 зубчики
Цибуля ріпчаста — 1 цибулина середнього розміру
Гірчиця — на свій розсуд
Перець чорний мелений — на свій розсуд
Хліб чорний (можна і білий, на вибір) — 3-4 шматочки
Соняшникову олію на свій розсуд
Жовток яєчний — 2 шт.
Кухонна сіль — на свій розсуд
Зелень цибулі або петрушки на свій розсуд



Приготування біфштекса татарського.

Крок 1: Підготувати м'ясо.


Яловиче м'ясо має бути найвищої якості – це обов'язкова умова, так як м'ясо подається без термічної обробки. Воно повинно бути свіжим і повністю без жиру. Його потрібно ретельно промити під холодною проточною водою і видалити всі прожилки.

Після цього м'ясо пропустити через м'ясорубку. В ідеалі ж на батьківщині його приготування, таке м'ясо відбивають до стану абсолютної м'якості. Я пропоную вам зробити теж саме. А для того, щоб бризки від відбивання фаршу не поширювалися по всій вашій кухні, його краще всього, попередньо помістити в щільний поліетиленовий пакет і щільно зав'язати. Потім відбивати об стіл не менше 20-30 разів, чим більше, тим краще. Потім відкладіть його на 10-15 хвилин.

Крок 2: Готуємо грінки.

На розпеченій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо чорний хліб (для м'якості можна вмочити в свіже холодне молоко). Окраєць і всі боки обмазуємо часником, попередньо очищеним і обмытым.

Крок 3: Готуємо страву з біфштексом.

У центр порційній тарілки викладаємо подрібнене м'ясо яловичини, в середині нього необхідно зробити виїмку, в яку виливаємо жовток курячого яйця. Навколо м'яса викладаємо горстками дрібно нарізану цибулю, гірчицю, зелень цибулі і петрушки. Окремо подаємо сіль, мелений чорний перець і вершкове масло.

Крок 4: Подаємо татарський біфштекс.

Біфштекс слід подавати не заважаючи. Кожен гість сам собі винен по своєму смаку додавати інгредієнти і вживати, як йому подобається.

Приємного Вам апетиту!

Поради:

— Так само можна додавати в блюдо сметану, різні приправи і свіжу зелень. Так само можна додати при приготуванні м'яса ложечку або дві коньяку в м'ясний фарш.

— Раджу намазувати сире м'ясо на гренку і їсти так, смак буде приголомшливим і ні на що не схожим.

Читайте також: Циганський гострий суп – дуже смачне і ароматне блюдо

Раніше таке блюдо татари готували так: шматочки м'яса справжні татари минулого на світанку клали під свої сідла і здійснювали багатокілометрові переходи. Вже під вечір вони діставали його і вживали. Кажуть, що воно було настільки м'яким, що тануло в роті.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: cookery.com.ua  Переглядів: 723


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook