лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Курячі стегенця в духовці: рецепт для апетитної скоринки

Курячі стегенця в духовці: рецепт для апетитної скоринки
Простий рецепт з неймовірним смаком.

Зараз ми з вами навчимося готувати апетитні курячі стегенця в духовці, які практично не вимагають сил і умінь для приготування, але порадують своєю появою на столі.



З інгредієнтів нам знадобляться курячі стегна в кількості 400 грам, одна чайна ложка приправи для курки, 100 г.ріпчастої цибулі, півтори-дві чайні л. гірчиці в зернах. Також потрібен майонез-50 грам, 30 грам рослинного масла, і сіль з перцем за смаком.

Приготування починається з того, що вам слід промити курячі стегенця, а потім посолити і поперчити за смаком, додаючи спеції для курки. На наступному етапі необхідно ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і згодом викласти фольгу на форму для запікання. На неї викладається шар цибулі, який потрібно полити рослинним маслом. Далі на цибульну подушку розподіляються курячі стегенця, додатково Змащені зерновою гірчицею.

Читайте також: Хрумкі нагетси з курячого м

І в кінці потрібно тільки полити курячі стегенця майонезомі відправити їх запікатися в духовку, розігріту до 180 ºC духовку. Блюдо буде готуватися протягом 35-40 хвилин.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 1 532


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook