лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Як зробити гречану кашу неймовірно смачною

Як зробити гречану кашу неймовірно смачною
Гречана каша – популярний в нашій країні гарнір. Однак далеко не всі господині готують її по-справжньому розсипчатою, ароматною та смачною. Кулінарні тонкощі – у нашому матеріалі.

У багатьох жінок гречка виходить несмачна і рідка. Ми знаємо секрети приготування крупи, яка не набридає, навіть якщо часто її їсти. Тримайте перевірений кухарями та господинями рецепт.



Професійні експерти радять промити крупу, відкинути її на друшляк, щоб вода стекла. Потім слід висипати гречку на суху сковорідку та просушити. У каструлю наливаємо воду: її має бути вдвічі більше, ніж продукту. Підсолюємо. На склянку гречки знадобиться дві склянки рідини.

У окріп засипаємо крупу і зменшуємо вогонь. Крупа повинна повільно мліти під кришкою.

Чекаємо 5-7 хвилин у каструлю і додаємо шматочок вершкового масла. А тепер – секретний інгредієнт! Засипаємо одну столову ложку куркуми, швидко перемішуємо і залишаємо ще хвилин на п'ять.

Читайте також: Українські гречаники з фаршем: суперсмачний рецепт з того, що завжди є на кухні

Вимикаємо вогонь, обмотуємо ємність із крупою рушником – страва дійде до готовності за допомогою пари всередині. Спробуйте! Гарний колір та відмінний смак гарантовані!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 999


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook