лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джамала вийшла на червону доріжку премії в США

Українська співачка Джамала перебуває у США з важливою місією – нагадувати світові про війну. Вона вийшла на червону доріжку премії Kennedy Center Honor.

Джамала продовжує з'являтись на заходах щорічної престижної премії в США Kennedy Center Honor. Днями вона вийшла на червону доріжку в розкішному образі.

Виконавиця для виходу на червону доріжку обрала ніжно-персикову рифлену сукню. Але в її образі привертали увагу саме патріотичні деталі – браслет з "Азовсталі" та масивний перстень у синьо-жовтих кольорах.



"Кожного року Kennedy Center Honor збирає велику кількість артистів, музикантів, акторів, політиків. Звісно, до цієї події прикута увага всіх важливих ЗМІ, а отже мені потрібно бути тут. Це був мій перший червоний хідник з початку повномасштабної війни Росії проти України", – поділилась Джамала.

Джамала вийшла на червону доріжку премії в США

"Кожна деталь в образі – від сукні й до браслета, з останньої партії "Азовсталі", привертали увагу. Bono при зустрічі сказав мені, що якщо постійне нагадування про війну когось дратує, нам потрібно бути мудрішими та і бути більш вишуканими для нашої боротьби. Не втомлююсь дякувати!" – додала вона.




Церемонія нагородження премії Kennedy Center Honor відбулась 4 грудня. На ній Джамала зустрілась зі світовими знаменитостями й політиками – Джорджем і Амаль Клуні, Джулією Робертс, спікеркою Палати представників США Ненсі Пелосі, держсекретарем США Ентоні Блінкеном.

Читайте також: Джамала рассказала, как разрывается между материнством и творчеством

Також артистка мала честь виступити на церемонії. Вона заспівала легендарну пісню Walk On гурту U2 разом з Hozier та Brandi Carlile.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 668


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook