лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Маша Єфросиніна розплакалася, коли показала символічний подарунок від чоловіка

Маша Єфросиніна розплакалася, коли показала символічний подарунок від чоловіка
Перед прощанням Тимур віддав телеведучій особливу річ, з якою не розлучався з 2014 року.

Популярна телеведуча Маша Єфросиніна згадала, як покидала Україну та прощалася з чоловіком. Після початку повномасштабної війни зірка залишалася з чоловіком Тимуром та дітьми у Львові. Але незабаром вони вирішили тимчасово переїхати до Європи, щоб убезпечити свої життя та продовжити збирати гроші на допомогу Україні.



Сам же Тимур залишився в Україні й тепер, як і багато чоловіків, змушений жити далеко від сім'ї. Згадуючи це у новому випуску шоу "Дорослі дівчатка" на своєму YouTube-каналі Маша Єфросиніна не змогла стримати сліз. Телеведуча поділилася зворушливою історією прощання з Тимуром на кордоні. Виявилося, що перед від'їздом Маша отримала у подарунок від чоловіка символічну жовто-блакитну стрічку, з якою Тимур не розлучався з 2014 року.


Читайте також: Єфросиніна розповіла, чому ненавидіти росіян це нормально

"Ця стрічка завжди була на рюкзаку мого чоловіка. Він повісив її собі у 2014 році, коли був Майдан і розпочалася війна. І ніколи її не знімав. Ходив із цим рюкзаком, мандрував. Вона завжди в нього бовталася. І коли ми прощалися на кордоні, він мені її пов'язав і сказав: "Розв'яжу, коли ми побачимось", — зі сльозами на очах згадала Маша Єфросиніна.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 2 089


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook