лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Кличка у маленькій чорній сукні відвідала бал у Німеччині на підтримку України

Дружина Кличка у маленькій чорній сукні відвідала бал у Німеччині на підтримку України
Дружина мера Києва Віталія Кличка не зупиняє свою роботу щодо підтримки своєї країни у цей скрутний час. У Німеччині відбувся перший протягом останніх двох років Федеральний бал преси, названий Балом Солідарності на підтримку України. Його відвідали політики, представники преси, посол України у Німеччині та Наталія Кличко.

"Я прийшла не святкувати, я прийшла зробити заяву і, як українка, підняти свій голос за Україну та людей, які там, і борються за всіх нас", - наголосила дружина Кличка.



На заході з'явилися важливі особи, включаючи федерального президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра, міністрів закордонних, внутрішніх справ та оборони, а також посла України Андрія Мельника.

"Сьогодні не буде веселої вечірки, але, я думаю, вона має відбутися. Тому було б добре використати інший підхід, а саме політичний сигнал солідарності з Україною".

На заході дружина Віталія Кличка з'явилася у стриманій, але елегантній маленькій чорній сукні з жатої тканини. Вона доповнила свій образ чорними акцентними сережками, прибрала волосся назад і нанесла ніжний нюдовий макіяж з акцентом на очах.


Читайте також: Дружина Кличка виставила на аукціон символічну річ із власного гардеробу, щоб зібрати гроші для України

"Я дуже рада, що на запрошення Meta мені вдалося побувати на 69-му Федеральному балу преси, який став балом солідарності України та свободи преси", - наголосила Наталя Кличко.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 743


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook