лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Катя Осадча вперше прокоментувала заяву Горбунова про усиновлення дитини

Катя Осадча вперше прокоментувала заяву Горбунова про усиновлення дитини
Юрій Горбунов нещодавно натякнув на те, що в майбутньому він разом із дружиною Катею Осадчою можуть взяти прийомну дитину – хлопчика чи дівчинку, які втратили батьків під час війни. Телеведуча вперше прокоментувала заяву чоловіка та зазначила, що до розмови про усиновлення вони повернуться після закінчення війни.

За словами Осадчої, усиновлення — це відповідальніше, ніж народження дитини, і до цього потрібно підготуватися, зокрема працювати з психологом, занурюватися в цю тему, спілкуватися з батьками, які вже мають подібний досвід.



"Я за те, щоб перед усиновленням батьки самі себе перевірили на стійкість, емоційний та моральний аспект. Тому ми з Юрою вирішили повернутися до цієї теми згодом, а поки що читати, дізнаватися про усиновлення. Я найближчим часом планую почати ділитися інформацією, яку буду знаходити, щоб ця процедура в країні була по справжньому поклику серця. Щоб люди були відповідальними і не повертали дітей до дитячих будинків", - розповіла телеведуча.


Катя Осадча у воєнний час допомагає українцям шукати зниклих рідних та близьких. Вона запустила проект у Telegram "Знайти своїх". Люди з усієї України залишають заявки з пошуку своїх рідних, а команда проекту допомагає цих людей розшукати, зокрема йдеться і про насильницько вивезених до Російської Федерації громадян, і про дітей, які осиротіли внаслідок війни.

Читайте також: Катя Осадча назвала своїх колег-зрадників, які мовчать про війну

"Таких дітей, на жаль, буде дуже багато після війни. Зараз важко назвати цифри, гадаю, майже неможливо порахувати, скільки дітей залишилися сиротами. На період війни дітей не можна усиновлювати - це дуже довга процедура і в ній задіяна велика кількість служб, але можна взяти дитину на тимчасову опіку", - зазначила Осадча.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 468


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook