лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Катя Осадча назвала своїх колег-зрадників, які мовчать про війну

Катя Осадча назвала своїх колег-зрадників, які мовчать про війну
Багато українських артистів, що мовчать про те, що відбувається, тільки тому, що бояться втратити роботу. Багато хто з них зосередили свою діяльність у Росії, де свобода слова та права людини не існують апріорі.

Саме тому такі особи як Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Олександр Рева, Марув, Джиган, Артік та Асті, Ганна Седакова, Кирило Туриченко, Галина Безрук та багато інших заплющують очі на жахи, які відбуваються у них на батьківщині. Де вбивають їх рідних, друзів та сусідів.



Майже два місяці мовчання і українська ведуча Катя Осадча не витримала, записавши відео. Незмінна зірка шоу "Світське життя" зазначила, що ці люди не гідні мати українське громадянство та паспорт України.

"Чи може в цей час українець, який небезпечно мовчить, вважатися українцем? Чи мають право користуватися українським паспортом? Я все чекала, що хтось із цих людей порушить мовчання і скаже своїй аудиторії правду про кровопролиття на їх батьківщині, про звірства країни, де вони заробляють, але марно…”, - наголосила Катя Осадча.

Ведуча перерахувала українських артистів, які відмовчуються, поки їхній народ вбивають, поки на їхній землі грабують, ґвалтують і катують.


Читайте також: Катя Осадча різко висловилася на адресу Регіни Тодоренко

"Нешановні зірки, ви негідні бути громадянами нашої сильної, вільної та мужньої України. Український паспорт треба заслужити", - підсумувала Катя Осадча.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 3 010


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook