лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко пригадала влучні висловлювання історичних постатей про росію

Зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко пригадала влучні висловлювання історичних постатей про росію
Вікторія Булітко показала, що говорили про росію історичні постаті у різні періоди.

Відома українська артистка та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко вирішила пригадати цитати легендарних історичних постатей про росію, її владу та народ.



Цими цитатами Вікторія Булітко поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories.
Першим Булітко пригадала висловлювання російського філософа Василя Розанова, який говорив, що росія несе тільки розруху та розграбовує країни, в тому числі й Україну.


"Ми московити споїли киргизів, чемерис, бурят та інших. Пограбували Вірменію та Грузію, заборонили навіть богослужіння грузинською мовою, обікрали багату Україну... Московія - це чудовисько, яким би навіть пекло знехтувало та повернуло на землю", - зазначив Розанов.

Булітко також пригадала слова російського історика Микола Карамзіна, який відверто називав росіян - рабами, які тільки вміють брехати.


"Їх брехня виходить з рабської суті. Народ, який ніколи не знав, і не говорив правду - народ рабів духовних і фізичних. Убогі люди", - говорив колись Микола Карамзін.

Російський публіцист-революціонер Олександр Герцен також висловлювався про владу росії: "російський уряд, як зворотне провидіння, влаштовує до кращого. Не майбутнє, а минуле".


Російський письменник Михайло Щедрін-Салтиков теж описував росіян, як тих хто тільки вміє стояти на колінах, і не хоче з них підійматися.


Читайте також: Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як росія сама себе "змила в унітаз"

"А дурні стояли на колінах, і чекали. Знали вони, що бунтують, але не стояти на колінах не могли", - зазначив він.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 3 319


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook