лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анатолій Анатоліч поставив хрест на Собчак та інших журналістах

Анатолій Анатоліч поставив хрест на Собчак та інших журналістах
Анатолій Анатоліч захотів, щоб до українців, які живлять надію в російських журналістах, дійшло.

Український телеведучий Анатолій Анатоліч вирішив розставити крапки над "і", стосовно хоч і не всіх росіян, але конкретно їх журналістів - "чесних" журналістів.



До таких ще недавно зараховували Ксенію Собчак, однак якщо уважно стежити за її діяльністю, там зовсім не так гладко, як багатьом того хотілося. Ось і Анатолій вирішив нагадати, що чесних журналістів у країні-агресорі, яка розв'язала війну на території нашої держави, не залишилося.

За його словами, це фізично не можливо. Всі ліберальні персонажі, до яких безумовно можна віднести і Собчак, і Пивоварова - на боці зла.

"Навіть якщо вони трохи на стороні зла, на підлогу шишечки, дуже обережно... Це означає що цей морок вже торкнувся їх, як у Венум, і він вже заразив їх. Не буває трохи. Не вірте нічому що говорять з Росії. Це точно буде брехня, або підводка до чогось поганого в найближчому майбутньому", - заявляє Анатоліч.

Читайте також: Андрій Бєдняков поглузував з російської пропаганди

За останній час, включаючи навіть передвоєнний період - якщо згадати, з боку окупантів тільки й говорилося про те, що всі передбачення західних ЗМІ і розвідки - брехня і провокація. Однак вони були точні. Тому не можна нікому довіряти з Росії.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 687


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook