лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Барських після знімків із Бучі назвав росіян фашистами, які підтримують Путіна

Барських: Дуже сподіваюся, що зло карається і кожен росіян відчує весь біль, який переживають українці.

Український співак Макс Барських 4 квітня в Instagram заявив, що після оприлюднення знімків убитих російськими окупантами мирних жителів Бучі Київської області росіяни, які підтримують війну РФ проти України і свого президента Володимира Путіна, є "найсправжнісінькими фашистами".



"Ненависть до росіян, до Росії і всього, що з нею пов'язано, просто зростає з кожною секундою. Кожен росіянин, хто підтримує, як і раніше, Путіна і всі дії, які він робить, є найсправжнісіньким фашистом. Навіть гірше, ніж колись було в Німеччині. Дуже сподіваюся, що зло покарають і кожен росіян відчує весь біль, який переживають українці", – сказав артист.


Контекст:

Після звільнення Київської області від російських окупантів, про яке Міністерство оборони України оголосило 2 квітня, у населених пунктах регіону знайдено сотні вбитих мирних жителів, зокрема зі зв'язаними руками. Зокрема багато загиблих від рук окупантів виявили в Бучі.

Генпрокурорка Ірина Венедіктова повідомила 3 квітня, що з території Київської області вивезли 410 тіл убитих мирних жителів.

Дії окупаційних військ засудили в Німеччині, Великобританії, Франції та інших країнах і об'єднаннях держав.

У міноборони РФ назвали фотографії та відеокадри з Бучі "черговою постановкою київського режиму для західних ЗМІ", повідомив пропагандистський канал військового відомства "Звезда".

Правозахисна організація Human Rights Watch 3 квітня підтвердила та оприлюднила інформацію про низку злочинів російської армії на окупованих територіях України. Організація опублікувала свідчення кількох місцевих жителів Київської, Харківської та Чернігівської областей, які стали свідками або жертвами злочинів російських окупантів.

Макс Барських до нападу РФ на Україну, зокрема, будував кар'єру і в Росії. Після вторгнення російських окупантів в Україну співак засудив російську агресію й відмовився повертати росіянам гроші за квитки на свої концерти, заплановані у РФ, але скасовані після нападу Росії на Україну. Гроші передав на гуманітарну допомогу Україні.

Читайте також: Ровинська прокоментувала заяву матері, яка підтримує Путіна після знімків з Бучі

Співак також заборонив будь-яке використання своєї музики у РФ. 31 березня артист повідомив, що розпочинає вивчення військової справи.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 1 669


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook