лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Салем звернувся до українських чоловіків, які під час війни виїхали за кордон

Салем звернувся до українських чоловіків, які під час війни виїхали за кордон
Салем: Будь ласка, поводьтеся гідно за кордоном...

Український ведучий ліванського походження Даніель Салем 4 квітня у передачі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" звернувся до українських чоловіків, які після нападу РФ на Україну з тих чи інших причин виїхали за кордон.



"Якщо вони вже поїхали і побачать це інтерв'ю, я хотів би попросити бути корисними. Будь ласка, поводьтеся гідно за кордоном. Дуже неприємно чути, що ми грубіянимо або поводимося якось не так. Думаю, ви розумієте, про що я. Поводьтеся гідно – нехай шанують нас. Нехай дивляться на нас не як на біженців, а як на великий народ, який тримається разом, допомагає. Якщо потрібно там допомогти – у тій самій Молдові, у тій самій Румунії, у тій самій Польщі, хай де ви зараз перебуваєте – допомагайте! Працюйте, як усі, і не поводьтеся так, ніби нам весь світ винен. Ми – українці. Ось єдине прохання, яке я хотів би передати всім хлопцям, які поїхали з неважливо яких причин", – сказав Салем.


Контекст:

Салем вирушив у військкомат наступного дня після нападу РФ на Україну. Він служить на передовій у складі Нацгвардії. Наприкінці березня Салем розповів, що російські окупанти обстріляли авто, в якому він їхав.

Читайте також: Телеведущий Даниэль Салем на мотоцикле врезался в авто

Дружина та дочка ведучого перебувають у безпеці за кордоном.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 1
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 3 148


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook