лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джамала вперше показала синів, яких вивозила до Туреччини під вибухи

Вночі 24 лютого, після перших вибухів в Києві, Джамала з чоловіком і дітьми виїхала до румунського кордону. Звідти вони полетіли в Туреччину, де живе сестра зірки. Зараз хлопці в безпеці, тож співачка опублікувала перші фото з ними.

Переможниця Євробачення-2016 – чи не перша зіркова мама, яка вивезла синів за кордон через війну з Росією. Вона швидко вирішила, що полетить з ними до Туреччини, залишить на сестру, а сама по всій Європі співом збиратиме гроші для ЗСУ.



"Я евакуювала дітей до Туреччини, і прекрасно розумію тих, хто прагне убезпечити малечу. Розумію і те, що не завжди є чіткий план після перетину кордону", – поділилася Джамала.

Вона зізналася, що її з синами була готова прийняти переможниця Євробачення 2012 – співачка Лорін зі Швеції, і навіть зовсім незнайомі люди. Однак артистка зупинилася в Стамбулі. Тож Джамала попросила всіх своїх закордонних друзів не залишати українок у біді.

"Якщо маєте змогу – прихистіть матерів з дітьми. Допоможіть їм трохи "видихнути" у теплих мирних домівках", – написала співачка.

Зворушливий допис вона доповнила фото з синами – 3-річним Еміром та Селім-Гіраєм, якому у червні буде 2 роки. Це вперше з моменту евакуації Джамала показала малюків. Судячи з кадрів, у тітки в Стамбулі їм комфортно.

Джамала вперше показала синів, яких вивозила до Туреччини під вибухи


Повний текст публікації Джамали:

З початку війні багато людей пропонували прийняти мою родину в себе дома. Loreen запрошувала в Стокгольм, писали й зовсім незнайомі люди, і це особливо розчулює. Адже жителі різних куточків планети абсолютно щиро допомагають всім, чим можуть.

Читайте також: Джамала рассказала, как разрывается между материнством и творчеством

Я евакуювала дітей до Туреччини, і прекрасно розумію тих, хто прагне убезпечити малечу. Розумію і те, що не завжди є чіткий план після перетину кордону. Тому прошу всіх іноземних друзів, якщо маєте змогу – прихистіть матерів з дітьми. Допоможіть їм трохи "видихнути" у теплих мирних домівках.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 938


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook