лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Схуднення без улюблених шкідливих вуглеводів: як позбутися від солодкої залежності

Схуднення без улюблених шкідливих вуглеводів: як позбутися від солодкої залежності
Схуднення для ласунів - справжнє катування. Людині, яка звикла їсти солодощі на сніданок, обід і вечерю, дуже важко відмовитися від своїх пристрастей, а без цього зайві кілограми не скинути ніяк. Дієтологи дали таким людям декілька порад, як відмовитися від улюблених солодощів і схуднути без них.

1.Перше і найголовніше - зважитися на схуднення, не залишивши собі навіть уявної можливості скоїти "втечу" із дружних лав однодумців, що стрункішають день при дні. Виберіть собі улюблену актрису, топ-модель, просто колегу, чию фігуру ви хотіли б наслідувати. І запам'ятайте: їй ця фігура теж задарма не далася, а вартувала і вартує чималої праці.



2.Складіть собі план покупок продуктів на тиждень. Голодувати не потрібно. Однак і об'їдатися теж не варто. Виходячи з цього, і розраховуйте норми продуктів. Далі буде простіше, ви вже будете знати, скільки вам потрібно. І основне - табу на солодощі. Вони не повинні входити у ваше тижневе меню ні під яким "соусом".

3.У магазин за продуктами не можна йти на голодний шлунок. Інакше обов'язково "затаритеся" чимось зайвим, а рука сама потягнеться до полиці з улюбленими шоколадними батончиками.

4.Привчіть свій організм харчуватися регулярно. Це не означає, що потрібно їсти по секундах. Однак не варто одного дня снідати о 8 ранку, а іншого - поєднувати сніданок та обід в один час. А особливо не потрібно влаштовувати 3 в 1 під час вечері. Якщо вже так вийшло, що вдень ви не встигли пообідати, обійдіться лише вечерею. Ваш шлунок уночі подякує вам.

5.Якщо солодка "ломка" ніяк не покидає вас, дозвольте собі з'їсти цукерку. Одну ... За три дні ... Втім, зовсім від солодкого відмовлятися не потрібно. Просто замініть цукерки і тістечка сухофруктами і свіжими фруктами. А замість цукру чай можете пити з медом. Однак і медом зловживати не варто - ви ж не Вінні Пух.

6.Обов'язково потрібно повноцінно спати. Сон знижує апетит і сприяє нормалізації обмінних процесів в організмі.

7.Запишіться в спортзал. Повертаючись звідти з відчуттям приємної легкості в тілі, ви зовсім не будете хотіти ввечері їсти. Ну, хіба що - випити чаю або кефіру.

Читайте також: Як позбутися від печії: ТОП-5 ефективних методів

8.І ще одна, дуже дієва, порада: закохайтеся! Закоханість окрилює і спонукає до польоту. А куди там літати із зайвими кілограмами!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 504


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook