лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Харчишин розповів, якою була реакція Пугачової на його прохання не мовчати

Харчишин розповів, якою була реакція Пугачової на його прохання не мовчати
Харчишин: Те, що зараз робить Галкін, має вплинути на ту частину росіян, яка з головою.

Фронтмен українського рок-гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин після нападу РФ на Україну записав і надіслав відеозвернення багатьом російським музикантам, зокрема й російській співачці Аллі Пугачовій, у якому попросив не мовчати та публічно виступити за припинення війни. Про це він розповів в інтерв'ю, яке вийшло на YouTube-каналі "И Грянул Грэм".



"Я звернувся до Алли Борисівни, з якою знайомий. Від неї не було якогось конкретного звернення, але від [її чоловіка, російського артиста Максма] Галкіна ми це бачимо. І те, що він зараз робить, має вплинути на ту частину росіян, яка з головою", – сказав він.


Контекст:

У перші дні війни чоловік Пугачової Галкін засудив напад РФ на Україну. Після цього в РФ почали цькувати артиста. Незабаром стало відомо, що він разом із дружиною та дітьми виїхав із Росії до Ізраїлю.

Пугачова, коментуючи ці чутки, наголосила, що вони поїхали у відпустку, а не емігрували. Галкін у квітні зізнався, що змушений був разом із сім'єю покинути РФ, тому що в країні стали забороняти його концерти, а рекламодавці почали відмовлятися від співпраці.

22 квітня Галкін заявив, що частину своїх гонорарів від концертів в ізраїльських містах передасть на допомогу українським біженцям.

23 квітня Галкін розкритикував російський уряд за вбивство мирних жителів під час ракетного обстрілу Одеси, поцікавившись тим, що робить в Україні російська армія.

Читайте також: Валерій Харчишин розлучається після 13 років шлюбу

Українська ведуча Маша Єфросиніна 26 квітня повідомила, що Галкін після засудження російської агресії втратив майно у РФ, а проти нього завели кримінальну справу. За словами ведучої, про це їй під час телефонної розмови розповів Галкін.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 718


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook