лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ніжне тушковане філе індички зі сметаною

М’ясо індички — неймовірно смачне, корисне і малокалорійне. Дієтологи навіть радять вводити його в раціон дітям із найменшого віку, адже воно містить велику кількість вітамінів, мінералів та білка, без яких неможливе здорове функціонування нашого організму.

Існує багато рецептів приготування індички. Найпопулярніший із них — тушковане філе в сметанному соусі. Усього година часу — і на вашому столі з’явиться справжній кулінарний шедевр, який смакуватиме дорослим і діткам.
Ніжне тушковане філе індички зі сметаною



​М’ясо індички — неймовірно смачне, корисне і малокалорійне.

60 хвилин

Інгредієнти

Філе індички 700 г
Сметана ТМ «Рудь», 21 % 500 г
Борошно 30 г
Бульйон 200 г
Рослинна олія 4 ст. л.
Цибуля 2 шт.
Часник 2 зубчики
Лавровий лист 2 шт.
Сіль за смаком
Перець за смаком

Ніжне тушковане філе індички зі сметаною

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Промиваємо філе індички під теплою водою, просушуємо на паперовому рушнику. Нарізаємо невеличкими шматочками. Чистимо ріпчасту цибулю, ріжемо напівкільцями.

Етап № 2

Беремо глибоку сковорідку з товстим дном. Наливаємо рослинну олію та добре прогріваємо. Викладаємо м'ясо індички та цибулю, солимо за смаком, обсмажуємо до золотистого кольору.

Етап № 3

У глибоку миску виливаємо сметану, додаємо борошно, дрібку солі та перцю. Ретельно перемішуємо соус та додаємо у сковорідку до індички. Туди ж виливаємо склянку бульйону — м’ясного чи овочевого. Кладемо у сковорідку лавровий лист, накриваємо посуд кришкою та тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. За 5 хвилин до готовності страви додаємо дрібно нарізаний часник.

Читайте також: Готуємо смачну буженіну з індички

Перед подачею радимо прикрасити страву зеленню. Філе індички у сметанному соусі смакує з будь-яким гарніром: картопляним пюре, рисом, пастою твердих сортів. Смачного!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: rud.ua  Переглядів: 763


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook