лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Рецепт корисного десерту на святковий стіл

Рецепт корисного десерту на святковий стіл
Рецепт корисного десерту, який сподобається навіть діткам. Легко готується.

Цей рецепт порадує вас простотою в приготуванні, а також своїм незвичайним смаком. Йдеться про запечені в духовці яблука в тісті.

{Banner_news}

Цей десерт хороший у всьому, так як рецепт сміливо можна назвати корисним, і яблука в такому вигляді набагато цінніше для організму. Печені яблука краще засвоюються, в порівнянні зі свіжими, а, завдяки високому вмісту пектину, активно виводять токсини.

Далі, варто враховувати, що даний десерт готується дуже просто і швидко, тобто його сміливо можна зробити маючи трохи часу в запасі до приходу гостей.

Ну і заключним аргументом стане той факт, що яблука в тiсті подобаються практично всім, особливо дітлахам.

Для приготування цієї страви вам знадобляться наступні інгредієнти:

- Листкове бездріжджове тісто;
- Яблука 10 шт;
- Цукор за смаком.

Спочатку потрібно очистити яблука від шкірки, і акуратно видалити серцевину. Далі поділяємо тісто на 10 шматочків, і паралельно включіть духовку, щоб розігрілася до 180 градусів.

Кожен шматочок тіста необхідно тонко розкачати на присипаної борошном поверхні. Далі викладаємо в центр саме яблуко, і додаємо цукор. При бажанні можна ще й корицю.

Далі необхідно підняти краю тесту, защипляючи його так, щоб залишилися дірочки зверху.Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку.

Читайте також: Вівсяно-яблучні оладки без борошна: простий рецепт смачного та корисного сніданку

Випікаємо приблизно 45 хвилин до рум'яної скоринки, і чекаємо поки охолоне. Ваш десерт готовий, і можна радувати не тільки себе, але і гостей за столом.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 1 993


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook