лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Рецепт пісних і смачних котлеток з квасолі

Рецепт пісних і смачних котлеток з квасолі
У складі немає продуктів тваринного походження, але при цьому блюдо дуже поживне і корисне.

Існує безліч різних варіантів страв для тих, хто дотримується посту або ж не їсть м'яса. Доведено, що вони теж можуть бути смачними і що найголовніше, корисними і поживними. Рецепт котлеток з квасолі стане справжньою знахідкою для вегетаріанців.



У складі немає продуктів тваринного походження, але при цьому страва містить велику кількість цінного рослинного білка. Нарешті, котлети з квасолі просто дуже смачні і можуть сподобатися навіть найбільш впертим м'ясоїдам. Як приготувати такі ласощі розповіли в Telegram-каналі "Домашня консервація: варення, заготовки".


Інгредієнти:

близько 1 склянки ĸрасной квасолі
2 середні картоплини
оĸоло 4 ст. л. борошна
0,5 пучка крейди порізаної зелені
по 1/3 ч. л. асафетиди і коріандру
0,5 ч. л. гарам-масали
масло гхі або рослинне масло
сіль і перець

Приготування:

Квасоля замочуємо на ніч. З ранку зливаємо воду і відварюємо (про всяк випадок залиште трохи бульйону від квасолі). Розминаємо в пасту або ж за допомогою блендера. Картопля відварюємо в шкірці, потім очищаємо і розминаємо в пюре. Змішуємо квасолю і картоплю.

Читайте також: Рецепт "бабусиних" налисників з рибною начинкою

Додаємо всі інші інгредієнти, окрім масла. Добре перемішуємо. При необхідності додаємо трохи бульйону з під квасолі, маса повинна вийде клейкою, щоб з неї легко було ліпити котлети. Формуємо котлети форми, що подобається вам і обсмажуємо їх c обох сторін на маслі до рум'яної скоринки.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 1 110


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook