лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Шоптенко показалась на милицях і повідомила про майбутню операцію

Відома українська хореографиня Олена Шоптенко, яка у парі з Володимиром Зеленським виграла перший сезон «Танців із зірками», зазнала серйозної травми ноги.На своїй сторінці в Інстаграм танцівниця повідомила, що через нещасний випадок порвала дві зв'язки колінного суглоба.



За словами Шоптенко, на неї чекає операція, після якої вона буде відновлюватися два місяці. Знаменитість зазначила, що змушена скасувати всі заняття та майстер-класи на період реабілітації, та зазначила, що сприймаэ всю цю ситуацію як можливість вирішити проблеми, до яких раніше не доходили руки.

Свою публікацію Шоптенко доповнила селфі із швидкої та кадрами з лікарні, де вона позує на милицях та з бандажем на коліні.

«Я відчувала, що давно пора було трохи зменшити темп. Тепер у мене просто немає шансів цього не зробити. Через нещасний випадок 2 порвані зв’язки колінного суглоба з 4-х і операція через кілька днів. Після — реабілітація 2 місяці. Я не буду говорити, наскільки для мене важливі ноги і які у мене зараз відчуття, таких травм у мене не було ніколи.

Проте всередині є впевненість, що через деякий час все буде, як раніше, тому що я, як мінімум, зроблю для цього все можливе. Найближчі 2 місяці точно ніяких занять і майстер-класів, однак, сприймаю всю цю ситуацію як можливість нарешті зробити те, на що ніколи не вистачало часу. І черговий раз переконуюся, що найцінніше — це здоров’я і люди», — написала хореограф.


Читайте також: Дорофєєва знялася топлес і вперше розповіла про проблеми зі щитовидкою



скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 35


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook