лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Арнольд Шварцнеггер зізнався, що нещодавно йому зробили чергову операцію на серці

76-річний голлівудський актор, колишній губернатор Каліфорнії та бодибілдер Арнольд Шварценеггер поділився шокуючими новинами стосовного свого здоров'я. Зірка кінематографу зізнався, що йому щойно зробили чергову операцію на серці з усунення вродженої вади.



Про це пише видання Men's Health, посилаючись на останній випуск подкасту актора.

Так, у власному подкасті Arnold's Pump Club актор поділився, що за останні роки він переніс кілька операцій, щоб виправити вроджену хворобу серця. Після цього він пожартував, що став реально схожим на свого знаменитого героя з однойменного фільму "Термінатор".

"Минулого понеділка мені зробили операцію, щоб я став трошки більш машиною: я отримав кардіостимулятор.

Мушу вам сказати, що просто розповісти це всім вам суперечить моєму вихованню в Австрії, де ніхто і ніколи не говорив про медичні проблеми.

Усе, що пов’язано з охороною здоров’я, трималося при собі", - розповів актор.


Варто зазначити, що за словами зірки, для повного відновлення йому необхідний відпочинок. Арнольду доведеться на тривалий час відмовитися від регулярних тренувань у спортзалі.

Як розповів сам Арнольд Шварценеггер, лікарі порекомендували йому зробити таку операцію через проблему із нерегулярним серцебиттям.

В останньому випуску подкасту Arnold's Pump Club актор також пояснив, чому для нього так важливо публічно ділитися інформацією про це.

Читайте також: «Я дуже вдячна лікарям»: співачка Камалія перенесла серйозну операцію

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Арнольд Шварценеггер, який ще є зірковим дідусем двох дівчаток, розповів, яке прізвисько вони йому дали.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: life.stopcor.org  Переглядів: 72


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook