лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Вагітна Джамала розсекретила, у якій країні народжуватиме та чи буде на пологах присутній її чоловік

Вагітна Джамала розсекретила, у якій країні народжуватиме та чи буде на пологах присутній її чоловік
Українська співачка Джамала зізналася, де народжуватиме третю дитину, та розповіла про стосунки з чоловіком, бізнесменом Бекіром Сулеймановим, під час війни.

Так, зірка поділилася, що народжувати планує в Україні. До того ж прагне зробити пологи партнерськими, щоб під час появи нового життя поруч був присутній і коханий.



«Так, думаю, буду народжувати вдома в Україні. Завжди плануємо партнерські пологи. Ми робили це перший раз, другий і сподіваюся, що буде й третій», — зізналася співачка в програмі «Люкс ФМ».



Також Джамала розповіла, як повномасштабне вторгнення повипливало на їхній шлюб з Бекіром. Так, артистка запевняє, що вони багато часу працюють разом і спільно наближають перемогу, й саме це зміцнило їхні стосунки.

«Ми як і кожна родина… Не буду говорити, що все бездоганно, але ми завжди знаходимо компроміси. Ми працюємо разом, їздимо багато збираємо коштів для України і це така відповідальність.

Читайте також: Втретє вагітна Джамала розсекретила стать майбутньої дитини

На моєму чоловікові перевірити, звідки ця організація, чи вона чесна. Тобто у нього додатковий стрес у вигляді менеджменту й не просто бути моїм чоловіком. Тому я намагаюся підтримувати його, а він – мене. Мені здається, наші стосунки зміцнилися», — розповіла Джамала.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: glamour.kyiv.ua  Переглядів: 277


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook