лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анна Кошмал показала свою свекруху та поділилася, як проводить з нею час у Львові

Артистка поїхала на захід України, аби зіграти у виставі.Українська акторка Анна Кошмал поділилася радісними новинами, що нарешті приїхала до свого улюбленого Львова.



Знаменитість вирушила до міста з театральною трупою, аби зіграти виставу. Та перед заходом в акторки був час, аби прогулятися вулицями міста. Анна Кошмал поділилася враженнями від прогулянки, а також розсекретила, що у Львові нарешті зустрілася з рідними людьми.

"Сказати, що я задоволена, це, напевно, нічого не сказати. Я нарешті гуляю своїми улюбленими вулицями Львова. Не знаю, я щоразу приїжджаю сюди просто додому. Обожнюю це місто. Не важливо взагалі, яка погода. Навіть якби зараз лив дощ, я пішла б гуляти. Йду на зустріч до рідних людей", - поділилась знаменитість.



До слова, у Львові акторка зустрілася зі свекрухою. Як зізналась Анна, у них із мамою чоловіка є важлива традиція. Перед виставами вони обов'язково зустрічаються за склянкою чаю в улюбленій кав'ярні.

"У мене є традиція тут – перед виставою пити чай із мамою мого чоловіка", - розсекретила знаменитість.



Читайте також: Софія Шаміяь розповіла про пластичні операції, індійську їжу та конкурсанток на "Міс Світу 2023"

Нагадаємо, нещодавно Анна Кошмал повідомила про поповнення в її родині. Рідний брат знаменитості став батьком, а акторка – тіткою.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua  Переглядів: 717


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook