лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Брітні Спірс поділилася рідкісним фото з сином, з яким тривалий час не спілкується

У зірки напружені стосунки з дітьми.

Стосунки американської співачки Брітні Спірс зі своїми синами 15-річним Джейденом та 16-річним Шоном Престоном важко назвати ідеальними.



Після того, як зірка втратила опіку над дітьми, вони майже перестали спілкуватися. Ба більше, зараз хлопці заявляють, що втомилися від занадто відвертих публікацій мами у Мережі та чекають, коли вона нарешті отямиться.

Однак сама Брітні не вважає себе поганою мамою та сподівається, що сини все ж погодяться нарешті налагодити стосунки. У знак підкріплення своїх слів Спірс опублікувала фото з сином Джейденом. На архівній світлині папараці зіркова мама несла ще маленького хлопчика на руках.

 Брітні Спірс поділилася рідкісним фото з сином, з яким тривалий час не спілкується

Фото у соцмережі Брітні залишила без підпису, лише додала смайлики у вигляді квітів, також закрила коментарі.

Як пишуть західні таблоїди, світлину співачка опублікувала після того, як стало відомо, що Джейден та Шон разом з батьком Кевіном Федерлайном переїжджають на Гаваї. За словами інсайдерів, Брітні сама дала юридичну згоду на те, щоб діти переїхали в інший штат.

Нагадаємо, Брітні Спірс народила двох синів у шлюбі з Кевіном Федерлайном, який тривав від 2004 по 2007 рік. Після розлучення у співачки почалися проблеми з алкоголем та наркотиками, тож рідні помістили її у реабілітаційний центр. 2008 року суд прийняв рішення передати повну опіку над синами Федерлайну та заборонив Брітні навідувати дітей.


Читайте також: Брітні Спірс спробувала виправдатися після розгромного поста з критикою на адресу Крістіни Агілери

Пізніше співачка все ж мала змогу бачитися та спілкуватися з дітьми. Однак відверті публікації зірки у Мережі та її неоднозначна поведінка відвернула дітей від Брітні. Масла до вогню підлив Федерлайн, який опублікував у соцмережах кадри, на яких співачка кричить на дітей та звинувачує в тому, що вони не хотіли проводити з нею час.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: novosti24.kyiv.ua  Переглядів: 427


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook