лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Чоловік Наталі Портман зрадив її з 25-річною еко-активісткою (ФОТО)

Бенжамена Мільп'є заскочили з коханкою на побаченні у Франції.

Чоловік американської акторки Наталі Портман, танцівник Бенжамен Мільп'є зрадив її з молодою еко-активісткою.



Не так давно Мільп'є потрапив до об'єктивів папараці з дівчиною під час побачення у Франції. У цей час Наталі Портман перебувала на Каннському кінофестивалі з прем'єрою своєї нової стрічки. Як пише видання DailyMail, джерело, близьке до Бенжамена поділилося, що він дуже жалкує про зраду, що "роман закінчено" і називає його "величезною помилкою".

Ліворуч - Наталі Портман з чоловіком, праворуч - коханка Мільп'є

 Чоловік Наталі Портман зрадив її з 25-річною еко-активісткою (ФОТО)

Подейкують, що Наталі про походеньки чоловіка дізналася на початку травня і саме тоді він вимолював прощення. Втім, папараці зазнімкували велелюбного Мільп'є на побаченні з коханкою 24 травня. А за два дні вони з Портман, як ні в чому не бувало, відвідали концерт Бейонсе у Парижі.


Зазначимо, що минулого року подружжя на певний час розставалося, переживаючи кризу у стосунках. Втім, їм вдалося її подолати і вони продовжили бути разом.


Читайте також: Натали Портман опубликовала редкие фото с мужем

Нагадаємо, що Наталі Портман та Бенжамен Мільп'є познайомилися під час знімань картини "Чорний лебідь". 4 серпня 2012 року пара одружилася. У подружжя є двоє дітей – 11-річний син Алеф Мільп'є-Портман та 6-річна донька Амалія Мільп'є-Портман.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 239


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook