лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Різ Візерспун стала найбагатшою актрисою сучасності

Різ Візерспун стала найбагатшою актрисою сучасності
За даними Forbes зірка комедійної франшизи «Білявка в законі», серіалів «Велика маленька брехня» та «Ранкове шоу» Різ Візерспун, котра також має власну продюсерську компанію, володіє статками у розмірі 440 мільйонів доларів, що робить її на сьогодні найбагатшою серед акторів.

У 2021 році акторка продала свою компанію Hello Sunshine за 900 мільйонів доларів і при цьому залишилася власницею 18% акцій. Візерспун часто продюсує серіали, зосереджені на персонажах-жінках і на положенні жінок у світі чоловіків. І часто, хоч і не завжди, сама у цих шоу грає.



Так, приміром, одним з найуспішніших її продюсерських проєктів є серіал, присвячений харасменту, «Ранкове шоу», де її партнеркою виступила Дженніфер Еністон. За кожні десять епізодів «Ранкового шоу» Візерспун отримала 20 мільйонів доларів.

Читайте також: У Шона Пенна померла мати, відома актриса Айлін Раян

Минулого року журнал Forbes назвав найбагатшим актором Дуейна Джонсона (270 млн доларів статків). Серед режисерів найбагатшими були названі Джордж Лукас (4,8 млрд) і Стівен Спілберг (4 млрд).скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: newsyou.info  Переглядів: 446


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook