лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дочка Мадонни знялася у провокаційній фотосесії

Дочка Мадонни знялася у провокаційній фотосесії
26-річна дочка американської попспівачки Мадонни, Лурдес Леон, пішла стопами матері і вже не перший рік епатує публіку відвертими фотосесіями, а також намагається співати.

Нещодавно дівчина стала героїнею нового номера журналу The Face, для обкладинки якого знялася в чорних стрінгах, ботфортах і шкіряній куртці верхи на байку.



На одному зображенні Лурдес, яку сім'я і друзі ласкаво називають Лолою, обіймає руками і ногами людину, яка виконує смертельний трюк на мотоциклі, причому Лурдес все ще вдається виглядати неймовірно з її довгим темним волоссям, що розвівається на вітрі. На іншому знімку вона присіла поряд з байкером і спокусливо озирається через плече, демонструючи сідниці в стрінгах, а на третьому Лурдес позує на мотоциклі у відвертому купальнику, який майже оголює її груди.

В інтерв'ю журналу вона зізналася, що "сильно покладається на своє тіло як на засіб самовираження", а також розповіла про власну сексуальність і стосунки зі своєю знаменитою мамою.


"Я не люблю дівчат. Я до болю прямолінійна, це жахливо… Я проклята, змучена симпатією до цих чоловіків", — зазначила представниця "золотої молоді".

Що стосується її дорослішання, то тут Леон не стала скромничати:

"Я відчуваю, що поводилася дуже добре. Але я не знаю, можливо, моя мама сказала б інакше поводитися".

Як і її мати, Лурдес — професійна танцівниця, а останнім часом вона зарекомендувала себе як затребувана модель. Дівчина також йде по стопах Мадонни як співачка і в листопаді випустила свій дебютний диск під псевдонімом Lolahol.

Лурдес Леон — старша із шести дітей Мадонни, і в матері з дочкою неймовірно тісний зв'язок. 1998 року Мадонна записала трек Little Star для свого альбому Ray of Light, присвятивши пісню своїй доньці, а 2012-го вони разом заспівали цю пісню в її турі MDNA. Лурдес також з'явилася за допомогою відеоінсталяції під час туру матері Madame X 2019 року.

Читайте також: У Шона Пенна померла мати, відома актриса Айлін Раян

За словами Мадонни, вона пишається своєю старшою дочкою, бо та дуже талановита.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 322


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook