лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Леонардо Ді Капріо можуть звинуватити в екологічному лицемірстві

Леонардо Ді Капріо можуть звинуватити в екологічному лицемірстві
Леонардо Ді Капріо ризикує бути звинуваченим в екологічному лицемірстві, оскільки його бачили, коли він вилітав із Порто-Черво, Сардинія, через приватний аеропорт.

Про це пише Daily Mail.



48-річний актор, відомий активіст у боротьбі зі зміною клімату, сів у літак у приватному аеропорту Ольбії, який має власний термінал для приватних літаків. В останні місяці він подорожував між США та такими містами, як Лондон, Мілан та Париж, проїхавши понад 12 000 миль.

Зірка "Вовка з Волл-стріт" для поїздки обрав комфортний образ, одягнувши чорну футболку, сині джинси та білі кросівки. Сіра кепка та сонцезахисні окуляри завершили ансамбль актора.

Раніше Ді Капріо зазнав різкої критики за використання приватних літаків, які споживають багато бензину. У 2016 році його висміяли за те, що він здійснив 8000-мильну поїздку приватним літаком з Європи до Нью-Йорка, щоб отримати нагороду за свою екологічну активність.

Читайте також: У Шона Пенна померла мати, відома актриса Айлін Раян

Викиди вуглецю для приватних літаків різняться, але, за деякими даними, вони більш ніж у 37 разів вищі, ніж для комерційних літаків.



скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 253


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook