лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Клум з'явилася в Каннах у "сміливій" сукні з хрестоподібним ліфом (ФОТО)

Клум з'явилася в Каннах у "сміливій" сукні з хрестоподібним ліфом (ФОТО)
Клум у Каннах відвідала показ французького фільму La Passion de Dodin Bouffant

Німецька супермодель Гайді Клум 24 травня з'явилася на червоній доріжці 76-го Каннського кінофестивалю у жовтій сукні з накидкою, схожою на крила, від ліванського дизайнера Зухаїра Мурада. Фото знаменитості із заходу опублікувало агентство ЕРА.



На сторінці бренда в Instagram зазначають, що зірка обрала для відвідування показу французького фільму La Passion de Dodin Bouffant (The Pot-au-Feu) жовту сукню з високим розрізом та вирізами на грудях і животі з нової колекції Couture Spring 2023.



Таблоїд Page Six, описуючи образ Клум, зазначив, що їй "дивом вдалося уникнути конфузу у сміливій сукні з хрестоподібним ліфом, який ледве прикривав її соски".


Клум співпрацювала із марками Stiefelkönig, Birkenstock, Taft, Volkswagen. У 2008 році вона увійшла до списку 15 найбагатших моделей у світі за версією Forbes.

Клум також знімалася в епізодичних ролях у серіалах "Секс і місто", "Як я зустрів вашу маму", "Відчайдушні домогосподарки".

Читайте також: 49-річна Клум у декольтованій сукні показала, який вигляд має під час танцю

Відкриття кінофестивалю у Каннах відбулося 16 травня. Церемонію закриття заплановано на 27 травня. Головою журі є шведський кінорежисер Рубен Остлунд.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 443


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook