лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Донька Шварценеггера замилувала світлиною з однорічною донечкою від відомого актора

Дівчинка відсвяткувала перший день народження.

Донька актора та ексгубернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера, письменниця Кетрін Швагценеггер, поділилася рідкісними кадрами з донечкою від актора Кріса Пратта.



У зірковій родині 21 травня було свято - їхній молодшій донечці Елоїзі виповнився перший рік. На честь важливої дати Кетрін і Кріс влаштували маленьке свято.

На своїй сторінці в Instagram письменниця показала, як з усмішкою тримає дівчинку на руках, та написала зворушливе привітання для неї. Обличчя доньки, до речі, пара досі намагається не показувати на широкий загал.

"І ось їй виповнився рік! Який рік і яке вона благословення. Моя маленька усміхнена крихітка, яка зробила мене мамою двох дівчаток. Вона - суцільна радість, веселощі та щастя. Вона не відстає від своєї сестрички і веселиться. Я не можу повірити, що їй вже рік! Я люблю тебе, Елоїзо!" - написала Кетрін.

 Донька Шварценеггера замилувала світлиною з однорічною донечкою від відомого актора

Читайте також: Позашлюбний син Шварценеггера дав зрозуміти, що його серце вільне

Нагадаємо, що Кетрін Шварценеггер і Кріс Пратт виховують двох доньок. Старшій дитині актора та письменниці, Лайлі Марії, вже три роки. Зіркові батьки намагаються дати дівчаткам спокійне життя без зайвої уваги, тож не з'являються з ними на світських заходах та не публікують багато фото в Мережі.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 71


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook