лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

79-річний Роберт де Ніро вперше вийшов у світ з молодою коханою

Пара відвідала вечірку Vanity Fair x Prada на Каннському кінофестивалі.

Голлівудський актор Роберт де Ніро вперше здійснив світський вихід зі своєю обраницею, тренеркою з бойових мистецтв Тіффані Чен.



Пара відвідала презентацію фільму "Вбивці місячної квітки" і вечірку Vanity Fair x Prada на Каннському кінофестивалі. Закохані трималися за руки і залюбки позували фотографам. На червоній доріжці кінофестивалю кохана 79-річного де Ніро позувала у чорній блискучій сукні.

79-річний Роберт де Ніро вперше вийшов у світ з молодою коханою

А от на вечірку Vanity Fair Чен вбралася більш стримано – чорні штани і кофту, яку доповнила сумочкою бірюзового кольору.


Зазначимо, що Роберт де Ніро не став робити зі свого особистого життя таємницю. На початку квітня зірка стрічки "Хрещений батько" чесно зізнався, що всьоме став батьком. Дитину артисту народила тренерка з бойових мистецтв Тіффані Чен, яка молодша від зіркового коханого на 34 роки. Також де Ніро одразу й показав новонароджену доньку, яку назвав Джіа Вірджінія.

Також від попередніх шлюбів у де Ніро є шестеро дітей. Від першої дружини Даянн Ебботт актор має двох дітей – названу доньку Дрену та сина Рафаеля.

Читайте також: 79-річний Роберт де Ніро показав сьому дитину і розсекретив її маму

Під час роману з Тукі Сміт в актора за допомогою сурогатної матері народилися близнюки Джуліан і Аарон. Акторка Грейс Гайтауер, з якою Де Ніро був у шлюбі 21 рік і розлучився 2018-го, народила зірці сина Еліота та доньку Геллен.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 775


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook