лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Євген Сморигін із «Дизель шоу» показав усіх своїх дітей на одному фото

 Євген Сморигін із «Дизель шоу» показав усіх своїх дітей на одному фото
Український комедійний актор та ведучий білоруського походження Євген Сморигін вперше за довгий час оприлюднив фото, де зображені одразу всі його діти від дружини Лідії.

44-річний гуморист, який 17 років живе та працює в Києві, поділився в Інстаграм добіркою кадрів з дочкою та двома синами на День вишиванки.



На перших двох знімках Єлизавета, Олексій та Олександр позували у саду свого будинку у білосніжних сорочках із вишивкою. На третьому фото Сморигін показав, як його діти спали на підлозі під час чергової ракетної атаки.


«День вишиванки, для нас тепер особливий день. Цілу ніч дітки спали на першому поверсі на підлозі, бо знову бомбардували ракетами нашу Україну. але вранці прокинулися, одягли вишиванки та й пішли до школи! Цю школу життя вони запам'ятають довгі роки! Сподіваюся вони пишатимуться своєю країною та її національними символами до кінця днів. Але точно знаю, що довгі роки росія не зможе відмитися від своєї ганьби. Слава Україні! », — написав у свято Євген.


Читайте також: Євген Сморигін чесно розповів про життя в Україні та отримання громадянства

Нагадаємо, що після повномасштабного вторгнення РФ та запуску ракет з території рідної країни Євгена Білорусії, Сморигін прийняв рішення подати запит на здобуття українського громадянства.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 209


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook