лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Мішина показала, який вигляд має вранці

Мішина: Як же круто прокидатися із сонцем!

Українська актриса Ксенія Мішина 24 квітня в Instagram Stories показала фото, для якого позувала, стоячи перед дзеркалом.



"Доброго ранку! Як же круто прокидатися із сонцем! Це я про себе", – написала вона.

Мішина знялася в чорній спідній білизні на тлі розстеленого дивана.

Мішина показала, який вигляд має вранці

Мішина регулярно займається спортом і дотримується правильного харчування.

Мішина народилася 18 червня 1989 року в Севастополі. 2015 року закінчила акторський факультет Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

2019-го стала переможницею телешоу "Танці з зірками" ("1+1"). 2021 року була суддею шоу "Україна має талант" на СТБ. У лютому 2023 року Мішина стала ведучою нового шоу на каналі ТЕТ "Я люблю Україну".

Мішина сама виховує сина Платона, якого народила 11 квітня 2012 року. Про те, хто батько хлопчика, актриса не розповідає.

2020-го Мішина була головною героїнею першого сезону шоу "Холостячка" на СТБ. Вона зробила вибір на користь шоумена Олександра Еллерта. Після завершення зйомок пара жила разом. Восени 2021 року актриса заявила, що розійшлася зі своїм обранцем.

Читайте також: "Холостячка" Ксенія Мішина позбулася одягу і змусила українців червоніти

Мішина регулярно займається у тренажерному залі. 17 березня 2023 року актриса похвалилася результатами схуднення й набуття спортивної форми. Вона показала, як змінилася її фігура за чотири місяці завдяки регулярним тренуванням.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 730


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook