лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ратаковські знялася у трендовій сукні-сітці поверх бікіні на зав'язках

Ратаковські показала літні образи для пляжу

Американська модель Емілі Ратаковські 20 квітня розмістила в Instagram добірку знімків, зроблених для промокампанії колаборації французького модного бренда Loewe та іспанської марки пляжного одягу Paula's Ibiza.



Ратаковські презентувала образ із пляжної колекції Loewe. Вона одягла сукню-сітку світло-каштанового кольору поверх бікіні на зав'язках. Образ Ратаковські доповнила малиновою солом'яною сумкою й золотистими сабо на шпильках.

Ратаковські знялася у трендовій сукні-сітці поверх бікіні на зав'язках

Ще в одному образі модель поєднала джинсові шорти, майку й еспадрильї.


Видання Hello! зазначило, що Loewe та Paula's Ibiza зробили сітчасті речі "невіддільною частиною невимушеного дрес-коду у пляжному одязі". Водночас акцентували на тому, що в новому сезоні у пляжній моді також переважають спокійні тони в межах тенденції мінімалізму. А сукню-сітку, яку одягла Ратаковські, видання зарахувало до гарячих літніх трендів.

Читайте також: Ратаковські показала, який вигляд має у мікроплавках власного дизайну

Емілі Ратаковські народилася 1991 року у Великобританії. У 14 років вона підписала контракт із модельним агентством Ford Models. Працювала з брендами одягу Forever 21 і Nordstrom, здобула популярність у модельному бізнесі після роботи з фотографом Тоні Дюраном.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 644


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook