лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Нова обраниця Остапчука висловилася про його попередні шлюби

Нова обраниця Остапчука висловилася про його попередні шлюби
За словами Катерини Полтавської, ведучий визнав свої помилки у стосунках з Войченко та Горняк

Нова кохана українського шоумена і ведучого Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська відповіла на одне з найпоширеніших питань у соцмережі. Підписники поцікавилися у 22-річної дівчини, як вона ставиться до минулого особистого життя свого обранця.



В Інстаграм-сторіс Полтавська заявила, що Остапчук визнав свої помилки, які здійснив у шлюбах з Оленою Войченко та Крістіною Гіорняк, і в цьому йому допоміг психолог.

«Я розумію, що Вова наробив помилок у перших стосунках. Не думайте, що ідеалізую. Але я знаю більше і моментами зовсім інакше від того, що знаєте ви. Головне, що він визнав ці помилки, пропрацював із психологом і сам собі пообіцяв їх не повторювати. Та й ви пишите мені, який він хорошка», — зазначила Полтавська.

Також блогерка додала, що спокійно ставиться до того, що її 38-річний коханий вже мав дві дружини, і що він батько двох дітей. Наприкінці публікації Катерина зазначила, що Остапчук дбає про неї, і кращого чоловіка вона не могла уявити.

Читайте також: 22-річна обраниця Володимира Остапчука підтвердила, що вони одружилися

«Для мене нормально, що він був одружений і має дітей. Було б дивно, якби навпаки. Добре, що є такий досвід. Наші стосунки з ним для нього треті серйозні за все життя. І, як на мене, це зовсім невелика цифра для майже 39-річного чоловіка. Я оцінюю його по його ставленню до мене — і, повірте, краще чоловіка я не могла уявити», — підсумувала Полтавська.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 546


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook