лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Спекотні танці від вагітної Айрленд Болдуїн

Спекотні танці від вагітної Айрленд Болдуїн
Дочка Алека Болдуїна, Айрленд, продемонструвала свій живіт, що росте, за допомогою веселого танцювального відео в соціальній мережі, через три місяці після того, як вона оголосила, що чекає свого первістка.

27-річна модель Айрленд Болдуїн «готується» до народження первістка, танцюючи вдома у спортивних штанах! Дочка 64-річного актора Алека Болдуїна та 69-річної Кім Бейсінгер, 23 березня роздяглася до бюстгальтера та спортивних штанів, щоб показати своїм передплатникам свої танцювальні рухи в цікавому становищі.

«про- як ти готуєшся до пологів? мене…», – підписала вона кумедний кліп. Красуня-брюнетка не тільки танцювала у своєму домашньому одязі, а й неодноразово погладжувала свій округлий животик.


Незабаром після того, як майбутня мама поділилася відео зі своїми передплатниками, багато хто з них відреагував на кумедний пост у коментарях.

«Я навіть не вагітна, але мені потрібна ця танцювальна програма в моєму житті», — пожартував один фанат, а інший додав: «Мені подобається, що ваша дитина буде дивитися і сміятися над цим все життя».
Звичайно, кілька членів родини Айрленд прокоментували це, зокрема її мама та двоюрідна сестра Алайя Болдуїн, 30 років.

«Я люблю тебе… божевільний ДИКИЙ ТАНГ!!!», — написала її мати разом із серією смайликів із блискітками та сердечками. Тим часом її двоюрідна сестра пожартувала: «Я скоро прийду, щоб помасувати тобі …ть».

Танцювальний кліп Айрленд з'явився лише через два тижні після того, як її друзі та сім'я влаштували для неї сексуальний дитячий душ у стриптиз-клубі 7 березня.Веселий вечір був наповнений танцями стриптизерок, які влаштували вагітній зірці приватний танець та багато іншого. Того дня 27-річна дівчина поділилася у соціальних мережах серією фотографій із заходу, на якому весело була її мама.

«Їх занадто багато, щоб публікувати, тому доведеться робити частинами», — розпочинався її підпис. «Як бачите, мої друзі та сім'я влаштували нам дуже традиційний дитячий душ. У мене не було б цього інакше. Дякуємо всім в @jumbosclownroomofficial за те, що втілюєте мрії в реальність і за те, що ви такі добрі. І дякую всім, хто прийшов, і велике спасибі @thecobrasnake за те, що відобразили все це».


"З Новим роком", - підписала вона фотографію УЗД своєї дитини. Вона чекає на свою першу дитину від свого бойфренда Андре Аллена Аньоса, музиканта, який отримав премію Греммі, також відомого як RAC.

Айрленд Болдуїн разом із партнером RAC обрали надзвичайно незвичайне місце для проведення baby shower

«Вітаю, люба!», - Вигукнула тоді подруга Айрленд і телеведуча Періс Хілтон. В окремому коментарі вагітна 34-річна Румер Вілліс додала: «Я не можу дочекатися зустрічі з тобою, малюку». Її батько, якому відтоді було висунуто кримінальне звинувачення за його участь у смертельній стрільбі на знімальному майданчику фільму «Іржа», прокоментував: «Дивно…»

Актриса Grudge Match з гордістю демонструвала свій животик під час вагітності останні кілька місяців.На додаток до танцювального кліпу 13 лютого Айрленд показала в соціальній мережі себе у блідо-жовтому бікіні:

"6 місяців! Час для Суперкубку з ванільним морозивом із гострим соусом. Щасливої ​​неділі!», — підписала вона відверту посаду.

Пізніше, 8 березня, вона ще раз продемонструвала свою фігуру у рожевому бікіні, щоб відсвяткувати ще один момент чудового часу.

"Я завжди мріяла мати вбудований столик для закусок", - пожартувала вона в підписі.

Читайте також: Вагітна донька Алека Болдвіна з чималим животиком позувала перед дзеркалом

Айрленд і Андре почали зустрічатися в 2021 році і оголосили про свою вагітність лише через рік, згідно з інформацією видання PEOPLE.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 1 012


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook