лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Кемерон Діас повернулася на знімальний майданчик (ФОТО)

Кемерон Діас повернулася на знімальний майданчик (ФОТО)
Після повідомлень про драму на знімальному майданчику їхнього нового фільму Джеймі Фокс і Кемерон Діас знову помітили під час роботи над її фільмом-камбеком «Знову у справі» («Back In Action»).

Кемерон Діас і Джеймі Фокс, схоже, залишили нещодавні чутки про постановочну драму позаду. На фотографіях, опублікованих Daily Mail, 50-річний Джеймі та 50-річна Кемерон були на зйомках свого фільму Back In Action, знімаючи сцени у засніженій сільській місцевості у Великій Британії. Джеймі був одягнений у елегантний синій костюм із рюкзаком на плечі.



Кемерон з яскраво-червоною помадою, одягнений у величезний коричневий светр з високим коміром, вінілові штани та чоботи на товстому підборі. Ці двоє, здавалося, були поглинені тим, що відбувалося, вдивляючись у замерзлий скелястий хребет, оточений деревами. Однак на інших фотографіях, опублікованих сайтом, Кемерон грайливо усміхається, прогулюючись лісом зі своїми колегами по фільму.




Ці фотографії з'явилися через кілька днів після того, як Daily Mail та The Sun опублікували повідомлення про те, що атмосфера на знімальному майданчику зіпсувалася через поведінку Фокса. The Sun стверджувала, що Джеймі був у центрі скандалу, коли член знімального майданчика нібито «намагався отримати доступ до 33 000 фунтів стерлінгів (35 тисяч доларів США) готівкою від Джеймі Фокса». Повідомляється, що володар премії «Оскар» був у поганому настрої після розслідування передбачуваної афери, а драма на робочому місці, ймовірно, змусила Кемерон знову задуматися про відхід на пенсію.«Знову у справі» — перший фільм Кемерон Діас після 9-річної перерви

Однак Daily Mail стверджує, що бажання Кемерона знову піти на пенсію не залежить від цих передбачуваних проблем на знімальному майданчику.

"Знову у справі" - перший фільм Кемерон після "Енні" 2014 року (в якому також знімався Джеймі Фокс). Схоже, Кемерон не почувається зіркою кіно. «Ці 10-годинні робочі дні забирали в неї багато часу, — стверджує неназване джерело DM, — і вона ненавидить бути далеко від Реддікс Медден, її 3-річної дочки разом із чоловіком Бенджі Медденом.

Кемерон вперше була помічена на зйомках у грудні, через шість місяців після того, як вона оголосила про своє повернення до акторської майстерності. Джеймі поділився записом між ним, Кемероном та Томом Бреді 29 червня, де чемпіон НФЛ зважував повернення Кемерон.

"Я розмовляв з Джеймі, і він сказав, що вам потрібно кілька порад про те, як вийти на пенсію", - сказав Том телефоном. «І я відносно успішно не йду на пенсію».

Однак, здається, що, як і у Тома, вихід на роботу Кемерон і відстрочка від пенсії може бути недовгою! Вона розповіла про те, чому вирішила завершити з акторською діяльністю у розмові з Кевіном Хартом у 2021 році.


"Коли ви робите щось дійсно на високому рівні протягом тривалого періоду часу, ви ніби передаєте іншим людям іншу частину себе", - сказала вона.

«Щодо мого особистого духовного «я», я зрозуміла, що однієї частини мене, яка функціонувала на високому рівні, було недостатньо».
Кемерон сказала, що їй подобається грати: Це весело, мені це подобається. Я люблю грати.Я іноді відчуваю, що в мене буквально необмежена енергія та інерція», але вона визнала, що було «так багато частин мого життя… яких я не торкалася і якими я не керувала. Я не могла насправді впоратися з ним, бо це був такий великий пласт. Це було так потужно».

Читайте також: Кемерон Діас уперше за вісім років помітили на знімальному майданчику

У Кемерон та 50-річного Бенджі народилася спільна дочка Реддікс у 2019 році, через п'ять років після того, як Кемерон вирішила завершити акторську діяльність слідом за «Енні».скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 730


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook