лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Акторка Алла Мартинюк приголомшила, як колишній чоловік-росіянин погрожував їхній доньці

Артистка заблокувала чоловіка у всіх месенджерах.

Екссолістка гурту "Сливки", а нині позаштатна радниця головнокомандувача Валерія Залужного Алла Мартинюк поділилася особистим.



Акторка, яка нині активно займається волонтерством, поділилася, що на початку повномасштабного вторгнення її колишній чоловік-росіянин завдав їхній 16-річній доньці Поліні серйозного стресу.

У програмі ЖВЛ Мартинюк розповіла, як чоловік телефонував доньці та погрожував:

"Він підтримує російську агресію. Написав, що він в'їде сюди. Каже: "Донечко, я вже скоро буду поруч". Я її дуже довго виводила емоційно. Як так, каже: "Тату, ти їдеш мене вбивати?". "Ти ж знаєш, я за мир, я вступив у лави російської армії". Потім він сміявся, каже: "Я жартував", - приголомшила подробицями Мартинюк.

Після такого собі жарту і донька, і Алла заблокували чоловіка у всіх месенджерах. Проте "горе-гуморист" намагався знову вийти з ними на зв'язок. "Він вже десь в Польщі, бо він якось мене набрав. Був +4, я бачу номер, і: "Алло, алло. Алло, ви досі на мене сердитесь?". Я така: "До побачення", - розповіла артистка.

Якщо перший чоловік Алли у чорному списку, то другий, український актор Дмитро Суржиков, завжди бажаний гість у домі Алли. За словами акторки, він спілкується з дітьми і підтримує її.

Читайте також: Ірина Білик розповіла, як її образив колишній чоловік-росіянин

Дмитро дуже близький з обома дівчатками Алли. Полінку він виховував із двох років. А 12-річна Емілія - взагалі наймолодша донька Дмитра. Він був поруч із нею все життя, навіть після розлучення з Мартинюк.

 Акторка Алла Мартинюк приголомшила, як колишній чоловік-росіянин погрожував їхній доньці
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 378


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook