лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Леся Нікітюк прогулялася рідним містом (ФОТО)

Нікітюк народилася у Хмельницькому

Українська ведуча Леся Нікітюк 23 березня розмістила в Instagram свої нові фото, на яких її знято під час прогулянки з вихованцем на прізвисько Рафік.



Ведуча зазначила, що перебуває у Хмельницькому. Для прогулянки вона обрала джинси широкого крою, блакитну сорочку, доповнивши образ двоколірним плащем асиметричного фасону.

"Рафік побачив сучку. А ви бачите? Усім гарного дня, тримаємося", – підписала вона фото.

Леся Нікітюк прогулялася рідним містом (ФОТО)


Нікітюк народилася у Хмельницькому 19 жовтня 1987 року. Її кар'єра на телебаченні розпочалася після того, як 2011 року вона взяла участь у програмі "Розсміши коміка" на телеканалі "Інтер". За рік Нікітюк стала ведучою програми про подорожі "Орел і решка" на цьому самому каналі. Вона знімалася у четвертому і п'ятому сезонах шоу, а також була ведучою інших розважальних програм на "Інтері" та К1. Із 2018 року працює на "Новому каналі".

Читайте також: Леся Нікітюк опублікувала фото зі своїм псом Рафіком

Першого дня війни Нікітюк організувала для українських переселенців притулок в одній зі шкіл Хмельницького. Вона допомагала людям із пошуком житла й харчування. 1 липня ведуча повідомила, що закрила притулок, оскільки потік людей суттєво зменшився.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 839


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook