лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Оля Полякова розповіла, як організувала безплатне навчання доньок за кордоном

Оля Полякова розповіла, як організувала безплатне навчання доньок за кордоном
Олі Поляковій останнім часом усе рідше дорікають за кокошники і російськомовні пісні.

Тепер співачку критикують переважно за доньок, що навчаються у Великобританії.

Блондинка, як завжди, емоційно відкинула подібні хейтерські атаки, пояснивши, що кожна мама може собі дозволити діяти за її схемою.



Оля Полякова розповіла про навчання доньок в Англії

Хвиля хейту накотилася переважно на старшу доньку Олі Полякової – 18-річну Машу. Дівчині пишуть чимало негативних коментів за від’їзд з України під час війни. На що турботлива мама зауважила – юнка не може взяти в руки автомат і йти на фронт. Мовляв, обидві доньки весь час навідуються додому і, як і решта дітей, ховаються по підвалах під час повітряної тривоги.

З приводу поїздки Полякової до Парижа зі своїм хлопцем, співачка відзначила, що дівчина дійсно похвалилася видом на Ейфелеву вежу з вікна готельного номера. От тільки змовчала про те, що її кавалер спромігся зняти лише 3-зірковий номер в готелі, а не королівські апартаменти.



Не сподобався підписникам і пост Маші, в якому вона зазначила, що хоче жити, а не виживати. Хейтери почали писати, що в них немає можливості вивезти своїх дітей з-під бомб за кордон. Оля запевнила, що кожна мама може вчинити так, як вона, оскільки школи для українських дітей у Великобританії нині безкоштовні.

Маша і так збиралася після 11 класу їхати на навчання до Лондона. Батьки планували оплачувати навчання доньки. Юнка подала заявку у п’ять вишів, і всюди пройшла. Коли ж почалася війна, стало можливим оформитися на безоплатну форму навчання.

Читайте також: Ганна Кошмал у топі та лосинах показала асани з йоги

То Оля підшукала спонсора, щоб оформити відповідні документи як біженці.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: newsyou.info  Переглядів: 662


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook