лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Квіткова показала, як змінювалася її фігура впродовж півтора року

Квіткова: Моє перевтілення тривало понад півтора року

24-річна українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" на СТБ Дар'я Квіткова 12 березня в Instagram опублікувала ролик, у якому показала, який вигляд мала до вагітності, після пологів і зараз.



"Моє перетворення тривало більше ніж півтора року. Сьогодні я задоволена своєю формою, тілом, шкірою й самопочуттям", – написала вона.

Блогерка наголосила, що за вагітність набрала 32 кг. До цього вона важила 54 кг, але не була задоволена якістю шкіри. Квіткова уточнила, що мала набряклість і її не влаштовувала в'ялість шкіри.

Вона зізналася, що зараз важить 50 кг. Підтримувати себе у формі Квітковій допомагають регулярні тренування і правильний підхід до харчування.

Квіткова 13 березня показала, як займається у тренажерному залі.

2019 року Квіткова (справжнє прізвище – Матюніна) була однією з учасниць шоу "Холостяк", головним героєм якого став український телеведучий Микита Добринін (справжнє ім'я – Влад Вакулович).

У фіналі шоу Добринін зробив вибір на користь Квіткової. У травні 2020 року пара зареєструвала шлюб. Улітку 2021 року в пари народився первісток – Лев. Восени 2022 року подружжя повінчалося.

Читайте також: Квіткова похизувалася новими пляжними фото

У січні 2023 року Квіткова зізналася, що вони з Добриніним розірвали стосунки.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 298


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook