лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

ЗМІ зняли Вілліса прихованою камерою на прогулянці із друзями

У березні 2022 року сім'я Вілліса заявила, що він завершив кінокар'єру через проблеми зі здоров'ям

Американський таблоїд Daily Mail 2 березня розмістив фото американського актора Брюса Вілліса, на яких його зафіксовано під час прогулянки в місті Санта-Моніка (Каліфорнія).



Видання зазначає, що це перша поява актора на публіці після того, як його родина повідомила про його новий діагноз – деменцію.

Повідомляють, що актор вийшов на прогулянку в синьому светрі, чорних штанах і в'язаній шапці. Він зустрівся з друзями й випив кави.

ЗМІ зняли Вілліса прихованою камерою на прогулянці із друзями



Фото актора, які зробили прихованою камерою, опубліковано на сторінці таблоїда у Twitter, а також на сайті видання.

Брюс Вілліс народився 19 березня 1955 року. Найвідоміші фільми за його участю – "Міцний горішок" (1988), "П'ятий елемент" (1997), "Армагеддон" (1998).

Актор був двічі одружений. Від шлюбу з американською актрисою Демі Мур у нього є три дочки: Румер (1988), Скаут (1991) і Талула (1994).

У березні 2009 року актор одружився з Гемінг. Вона молодша за актора на 23 роки. Подружжя виховує двох дочок: Мейбел Рей (2012) та Евелін Пенн (2014).

Читайте також: Дружина Брюса Вілліса благає папараці дати актору з деменцією "простір"

30 березня 2022 року сім'я Вілліса оголосила про завершення його кінокар'єри через проблеми зі здоров'ям – тоді у нього діагностували афазію [порушення мовлення]. За рік сім'я артиста заявила, що його стан погіршився, а медики поставили йому діагноз "фронтотемпоральна деменція". "На жаль, проблеми зі спілкуванням – це лише один із симптомів хвороби, із якою стикається Брюс", – написала тоді його дружина.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 575


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook