лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Осадча розповіла, що головне у сімейному житті з Горбуновим

Горбунов і Осадча вже вісім років разом, із яких шість років живуть у шлюбі

Українська ведуча Катя Осадча 3 лютого розмістила в Instagram фото, на якому її зафіксовано разом зі своїм чоловіком і колегою Юрієм Горбуновим. Вона присвятила публікацію шостій річниці їхнього шлюбу.



"Складні часи, але переживемо все разом. Будемо розповідати онукам на їхніх весіллях, що головне чути одне одного, розуміти, поступатися. Саме так бабця з дідом пережили разом війну", – написала вона.

Осадча розповіла, що головне у сімейному житті з Горбуновим

Горбунов також поділився знімками, на яких його зафіксовано разом із дружиною.

"Шість років в офіційному шлюбі і вісім років разом! Неймовірно, але таке враження, що я все життя з тобою! Ніби до цього нічого не було! Дякую тобі за все – ранки, ночі, спільні проєкти! І за наших чудових синочків, які виростуть у новій, вільній і багатій Україні! Країні, яка перемогла ненависного ворога", – звернувся до дружини Горбунов.



Контекст:

Роман між ведучими розпочався у 2015 році під час зйомок шоу "Голос. Діти", яке виходило на "1+1". Вони одружилися 3 лютого 2017 року.

Пара виховує двох синів: Івана (2017) і Данила (2021)

Читайте також: Катя Осадча поділилась зізнанням, чому зникає з соцмереж

Осадча також має старшого сина Іллю (2002). Його батько – бізнесмен Олег Поліщук. 2021 року Ілля закінчив школу. Він навчається в Мерилендському університеті (США) на айтівця, а на Різдво приїжджав до України.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 149


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook