лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

У 30-річної Instagram-моделі вибухнув грудний імплант вагою 10 кг

Першу пластичну операцію Мері Магдалині зробили у 21 рік

30-річна канадська Instagram-модель і художниця Мері Магдалина, відома своєю пристрастю до пластичних операцій, втратила одну грудь після того, як у неї вибухнув імплант вагою 10 кг. Історію моделі 2 лютого опублікував таблоїд Daily Mail.



Свої знімки, на яких її зафіксовано тільки з одним персом, блогерка розмістила в Instagram.

У 30-річної Instagram-моделі вибухнув грудний імплант вагою 10 кг


У публікації наголошують, що Мері Магдалина витратила на пластичні операції приблизно $100 тис., до того ж кілька разів ледь не померла на операційному столі.

Посилаючись на заяву моделі, автори публікації повідомляють, що найближчим часом у неї буде операція з видалення імплантів.

Мері Магдалина заявила, що має намір повернути своєму тілу колишній вигляд, який змінювала за допомогою хірургії протягом майже 10 років. Вона також зізналася, що коли луснув імплант, вона не відчула болю, а лише почула вибух.

Раніше модель мала такий вигляд.

Контекст:

Першу пластичну операцію Мері Магдалині зробили у 21 рік, пише Daily Mail. Після цього вона зробила підтяжку брів, пересаджування жиру, низку операцій на носі та грудях, ліпосакцію, ліпосакцію підборіддя, вставила порцелянові вініри.

Читайте також: Вікторія Бекхем показала, яку сукню створила для 11-річної доньки

У квітні 2022 року блогерка повідомила, що через велику кількість операцій на губах вона не може закрити рота, а у вересні зізналася, що через великий розмір грудей була прикута до інвалідного візка.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 2 623


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook