лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Кайя Гербер знялася для обкладинки ELLE

Кайя Гербер знялася для обкладинки ELLE
Кайя Гербер позувала в модних образах для американського ELLE, і дала інтерв'ю, в якому обговорила новий тренд засудження nepo baby та непотизму.

За її словами, вона не заперечуватиме привілеїв, які отримала при народженні.

Нагадаємо, термін "непотизм" з'явився в Середні віки і спочатку позначав роздачу римськими папами прибуткових посад близьким родичам

Після непотизмом стали називати вид фаворитизму, що полягає у наданні привілеїв родичам чи друзям незалежно від своїх професійних аспектів.


Термін "непо бейбі" (або непо-бейбіс) виник завдяки статті видання Vulture (New York Magazine). Там докладно розібрали родинні зв'язки зірок шоу-бізнесу та можливий вплив відомих родичів на їхню кар'єру. До списку потрапили Хейлі Бібер (дочка актора Стівена Болдвіна), Лілі-Роуз Депп (дочка Ванесси Параді та Джонні Деппа), Зої Кравіц (дочка Ленні Кравіца та Лізи Боне) та багато інших.

21-річна Кайя Гербер, яка пішла стопами своєї матері в модельному бізнесі, відреагувала на галас навколо nepo baby.

"Я не заперечуватиму привілей, який у мене є. Навіть якщо це просто той факт, що у мене є дійсно чудове джерело інформації і хтось, хто може дати мені відмінну пораду, я почуваюся дуже щасливою", — сказала модель.

Кая, чия мати досягла статусу міжнародної суперзірки, як одна із знакових супермоделей 1990-х років, сказала: "Моя мама завжди жартувала: "Якби я могла зателефонувати і замовити рекламну кампанію Chanel, це було б для мене, а не для тебе". Але я правда познайомилася з чудовими людьми завдяки своїй матері, з якими тепер працюю».

Вона також сказала, що в акторській сфері непотизм не працює, адже "жоден художник не збирається жертвувати своїм баченням заради чиєїсь дитини".

"Крім того, ніхто не хоче працювати з кимось, хто дратує, з ким нелегко працювати, і він злий. Так, кумівство поширене, але я думаю, що якби це було дійсно так, як люди його уявляють, ми б побачили ще більше його проявів", — сказала Кайя.



Дочка Сінді Кроуфорд розповіла, які поради дала їй її знаменита мати, коли вона розпочала свою кар'єру у модельному бізнесі.

"Приходь вчасно. Витрать час, щоб вивчити імена людей, і будь добра до всіх. Якщо ти нещаслива бути там, завжди є хтось, хто буде", — перерахувала Кайя поради від своєї матері.

Читайте також: Нікіта Добринін вперше прокоментував розрив з Дашею Квітковою

"Навіть коли я дуже втомлювалася, або хотіла повернутися додому, або почувалася самотньою, я нагадувала собі, як мені пощастило", — сказала дівчина.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 609


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook