лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Оля Полякова розповіла про життя без чоловіка

Спільний проєкт Маші Єфросініної та Олі Полякової “Дорослі дівчата” має доволі велику аудиторію, яка з кожним випуском дізнається багато нового про зірок.

Зокрема, позаминулого року Оля вперше зізналася, що неодноразово задумувалася про розлучення зі своїм чоловіком Вадимом.

Втім, цей процес зупинявся на етапі розмов, коли пара думала, як буде ділити майно. Після початку повномасштабної війни в Україні співачка евакуювалася разом з дочками за кордон, а потім, залишивши їх в учбових закладах, перебралася в Грузію, де брала активну участь у “Танцях з зірками”. Тим часом шоу-бізнесом розповзлися чутки про її розрив з Вадимом, який залишився в Києві.



Співачка не тільки спростувала дану новину, але і пояснила, що насправді відбувається в її стосунках з благовірним. Як з’ясувалося, проблеми є, але про про розрив мова поки що не ведеться.

Ба більше, якщо раніше Оля дзвонила своєму коханому лише раз у декілька днів, то тепер вони розмовляють набагато активніше, хоча мають місце конфлікти у зв’язку з тривалою розлукою.

“Ми відвикли одне від одного. Ми коли сьогодні сходимося разом на одній території, ми сваримося – жах. Тому що ми звикли вже сім місяців жити на відстані. Це страшно.

Читайте також: Микита Добринін знімком із сином змусив українців згадати про найголовніше

Я розумію, що коли ми почнемо жити разом, якщо до цього не розбіжимося, треба буде знову звикати. Але я не розлучилася і не збираюся. Харе розпускати ці чутки”, — заявила Оля в одному з випусків “Дорослих дівчат”.








скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: newsyou.info  Переглядів: 75


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook