лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Зірка "Блакитної лагуни" Брук Шилдс розповіла, як пережила зґвалтування

Жахливий інцидент трапився, коли їй було усього 22 роки.

Відома акторка Брук Шилдс через 35 років мовчання пригадала, як на початку своїй кар'єри стала жертвою зґвалтування.

57-річна акторка поділилася моторошною історією, ка трапилася після того, як вона закінчила коледж. У документальному фільмі Pretty Baby Шилдс поділилася подробицями того, що сталося, але вирішила не називати імені свого кривдника.



За словами акторки, вона добре знала чоловіка, який це скоїв. Вони зустрілися з ним задля робочої бесіди щодо нової ролі у кіно. Вони спілкувалися в ресторані, а після цього чоловік запропонував Шилдс почекати таксі у нього в номері. Коли акторка піднялася до готелю, її знайомий вийшов у іншу кімнату, поки його не було Шилдс роздивлялася у бінокль гру у волейбол.

"Двері відкрилися і цей чоловік зайшов абсолютно голий. А я, тримаючи в руках бінокль, подумала: "Дідько!". Коли я опустила бінокль, він вже був на мені, наче у реслінгу", - згадала Шилдс.

Зірка "Блакитної лагуни" Брук Шилдс розповіла, як пережила зґвалтування

Зірка пригадала, що навіть не намагалася боротися з кривдником, бо просто завмерла. Брук намагалася відключити усю почуття та перечекати цей жахливий момент.

"Я боялася, що мене задушать або ще щось. Тому я не стала сильно чинити опір. Я не чинила опір. Я просто завмерла. Я думала, що одного "ні" мало бути достатньо, і я просто подумала: "Залишитися в живих і піти", і я просто відключилася від усього цього . Після я спустилася на ліфті і спіймала собі таксі. Я просто плакала всю дорогу до квартири моєї подруги", - поділилася акторка.

Через деякий час дівчина написала листа злочинцю, в якому висловила йому свою зневагу та розчарування. Після цього Шилдс намагалася більше не згадувати про цей жахливий епізод зі свого життя. Акторка не розповідала про те, що сталося та намагалася забути про це.

Читайте також: Брук Шилдс знялася для бренду нижньої білизни Кім Кардаш

"Я просто сказала: "Знаєте що, я відмовляюся бути жертвою, тому що це те, що трапляється незалежно від того, хто ти є, і незалежно від того, що ти думаєш, що готовий до цього чи ні. Я хотіла викреслити все це зі своєї пам'яті і тіла і просто продовжувати йти тим шляхом, яким я йшла. Система жодного разу не прийшла мені на допомогу. Тому мені просто довелося стати сильнішою самотужки", - сказала Шилдс.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 078


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook