лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Лілія Ребрик показала мальовниче фото з Карпат

Українська акторка Лілія Ребрик поділилась фото з відрядження. Вона показала, що перебуває в Карпатах, а гори повертають її до життя.

Українська акторка Лілія Ребрик поділилась новим фото на своїй сторінці. Вона показала, де перебуває під час зйомок.

Акторка та ведуча розповіла, що відправилась у відрядження в гори. Судячи з локації, Лілія Ребрик перебуває в Яремче – серці українських Карпат. Зірка розповіла, що гори повертають її до життя після трагічних новин.



"Дихаю. Надихаюся. Вгамовую біль, що пече зсередини. Гори завжди рятують у такі дні, дають точку опори, повертають до життя. Це – доля, що саме зараз я тут, у відрядженні, на зйомках. Здається, мені це було просто необхідно", – зізналась Лілія Ребрик.

Для фото акторка позувала на тлі мальовничих гір та біля річки. Вона постала у бежевих штанах та яскраво-червоному светрі, накинувши зверху пальто.

Лілія Ребрик показала мальовниче фото з Карпат

Де буває Лілія Ребрик

Ще у 2022 році акторка та ведуча з нагоди робочих зйомок відвідала Чернігів – місто, що одне з перших вступило в боротьбу з російським окупантом.

Згодом Лілія Ребрик показала, як до Нового року готується Одеса. Зірка зізналась, що раніше місто сяяло, повсюди була музика й туристи, – а тепер Одесу огортає пітьма та звуки генераторів.

Читайте також: Лілія Ребрик поділилася лайфхаками, як витримати без світла з двома дітьми

На зимові свята знаменитість вирішила не зраджувати традиції та поїхала до батьків у Чернівці разом з доньками. Там вона зробила сімейне фото та провела час на різдвяній ковзанці.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 657


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook