лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Неоднозначна сторіс ексдружини Цимбалюка після його поцілунку з іншою

Актор Тарас Цимбалюк розсекретив, що вже перебуває у нових стосунках. На тлі його його колишня дружина Тіна Антоненко опублікувала неоднозначну сторіс, якою спантеличила публіку.

Через кілька місяців після розлучення актор закрутив роман з дизайнеркою та рестораторкою Світланою Готочкіною. Його ексдружина не розсекречує деталей особистого життя, але на тлі нових фото Цимбалюка з Готочкіною в інстаграм-сторіс робить неоднозначні заяви.



Візажистка поширила відео, де голлівудська акторка Енн Гетевей розповіла про практику, яку часто використовує в житті. Вона підпалює свічку, ставить таймер на 12 хвилин і виливає всі свої думки на папері, а потім цей аркуш підпалює.

Тіна під цим роликом написала, що деяких "г*мняних" людей також можна вмістити у 12 хвилин. Антоненко практикувала щось подібне, це допомогло їй зрозуміти, з ким не варто будувати стосунки.

ЧИтайте також: Тарас Цимбалюк вкотре показав нову кохану

"Іноді г*мно та г*мняних людей можна вмістити у 12 хвилин. Практикувала щось подібне. Втім, з подякою тому г*мну, бо воно зіграло роль у розумінні, чого та кого ти варта. Раджу. Нехай воно пливе по річці та знаходить собі подібних. А ти підеш до тих людей, які варті твого глибокого нутра", – написала Антоненко.

Неоднозначна сторіс ексдружини Цимбалюка після його поцілунку з іншою
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 825


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook