лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Каменських знялася в білій декольтованій сукні

Каменських: Радію, що українці почали більше цінувати те, що створене з українською душею, і тепер ми частіше чуємо рідну мову

Українська співачка Настя Каменських 29 листопада розмістила в Instagram фото, на якому її зображено біля фортепіано.

Артистка позує в кадрі в білий декольтованій сукні.



"Музика під час війни набула нових значень і стала тим острівцем, куди можна заховатися від зовнішнього світу. Я радію, що українці почали більше цінувати те, що вироблене з українською душею, і тепер рідну мову ми чуємо частіше. Бо для мене це завжди була особлива насолода – співати українською й писати українські пісні. А сьогодні я відчуваю, що і слухачі розділяють ці почуття", – підписала фото співачка.

Каменських знялася в білій декольтованій сукні

Чоловік Каменських, український артист Потап (Олексій Потапенко) відреагував на публікацію, поставивши у коментарях зображення двох сердець.

Раніше шанувальники пари обговорювали їхнє розставання, оскільки подружжя після повернення в Україну не публікує спільних фото й не з'являється разом на публіці. Крім того, наприкінці листопада Каменських презентувала пісню, у якій заспівала про розставання з коханим.

Контекст:

Каменських і Потап одружилися у травні 2019 року. Вони виступали разом у дуеті "Потап і Настя" із 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го повідомили про припинення діяльності групи.

Після розпаду групи Каменських почала сольну кар'єру під ім'ям NK.

За п'ять днів до повномасштабного вторгнення РФ в Україну Каменських разом із Потапом виїхала в Іспанію. Співачка зазначає, що це було заздалегідь заплановане відрядження. Разом із Каменських і Потапом тоді поїхали їхні матері.

Читайте також: Каменських знялася босою у прозорій сукні

Каменських виступала за кордоном із благодійними концертами на підтримку своєї країни. Співачка зібрала 75 млн грн. Вона й далі дає благодійні виступи на підтримку України.

17 серпня артистка повідомила, що повернулася в Україну. У вересні стало відомо, що в Україну повернувся й Потап.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 955


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook