лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анна Трінчер розповіла про розлучення з Волошиним і як порушила важливу обіцянку

Анна Трінчер розповіла про розлучення з Волошиним і як порушила важливу обіцянку
Співачка обіцяла собі не виходити заміж до 30 років, але з Волошиним їй захотілося більшого.

Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.



Анна Трінчер ще рік тому вразила численних шанувальників і навіть батьків тим, як швидко розвивалися її стосунки з блогером Олександром Волошиним. Тепер вони в офіційному статусі подружжя, тому співачка вирішила розкрити рецепт їхніх стосунків.


Зірка нагадала, що вони з Волошиним двічі розставалися, але потім зійшлися знову, бо хімія була навіть під час розлуки. Більше того, вона давала собі обіцянку не виходити заміж до 30 років, але їй захотілося чогось більшого саме з Волошиним.

"Бути діловою, успішною серйозною, відповідальною жінкою у своїй діяльності…та ніжним кошенятком поруч із ним. Сміливо висловлювати свою думку, моментами не погоджуватися із рішенням і бути впевненою, що навіть якщо ти "щось не те верзеш", тобі не скажуть "ти жінка, давай слухайся", а спокійно обговорять і дійдуть до спільного рішення!" - додала Трінчер.

ЧИтайте також: Анна Трінчер без обручки розповіла, як складається її сімейне життя з Волошиним

На додаток, Анна показала ніжні фотографії з чоловіком, де вони цілуються, обіймаються і з почуттями дивляться один одному в очі.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 133


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook